Vacanta mea într-un cântec

De fiecare data când îl aud, vacanta  recenta îmi trece prin fata ochilor precum un film lung într-un timp scurt. Dar uneori un minut poate fi mai intens decât o ora.Cântecul asta nu l-am auzit decât in tara, mi-a placut, a devenit sonerie de telefon.Aici nu se mai potriveste cu ambientul, cu vremea, cu stilul nordic. Asa ca a ramas o balada de vara torida si frumoasa,  o coloana sonora pentru un film numai de-o vara.

6 thoughts on “Vacanta mea într-un cântec

 1. Ai perfecta dreptate… In tarile nordice nu se potriveste cu smbientul, cu vremea.
  Este perfect adevarat si pentru tine si pentru mine……
  Habar nu aveam de melodia asta, cred ca nu a ajuns în tarile de jos… cel putin eu nu am auzit-o aici!

 2. am vazut ca astazi se poarta acest gen muzical si daca mai are in “compozitie” si ceva cuvinte scoase cu forta la uimire .. atunci cu siguranta va deveni un hit pe plan mondial … am inceput cu “ai si eu te pego, ai, ai …”, am continuat cu “tcherere tche tcherere”, am facut si putin “tchu chacha tchu-chacha” si 😀 … am zapacit lumea pe plaja, in cluburi 😀 in alimentara :))) … oriunde 😀 … Balada boa … suna bine, nu zic nu, dar ma streseaza putin acel “Gustavo Lima e voce” :)))

  • Si pe mine, si mie mi se pare ca e un cantec cu 3 versuri fara noima adunate pe o muzica, dar te face sa te misti involuntar, si asta-mi place 😀 Se vede doar ca nici baiatului Gustav nu-i vine a crede ce isterie a creat :))

 3. Asta-i Shakira la origini!! Bag mana in foc!
  Acum, zau asa, eu zic ca poate doar daca ai distanta pe care ai tu norocul sa o ai fata de tarile astea sudice poti sa fii nostalgica la adresa lor. Eu cand pun piciorul in sudul Europei (nu includ Romania) intai ma imbolnavesc (absolut intotdeauna) de ceva neidentificabil, dar cu febra peste 40° (aici includ Romania :P). Apoi fac o alergie (la Malvacee adice nalbe, tei & co). In final, daca mai aud inca cativa tzipand unii la altii peste 7 strazi + muzica urlata de la etajul 8, mi-e frica ca devin psihopat. Asadar, cam cand sunt pe duca si cu neuronii si cu restul si am impresia ca miros a mort la alea 40°, ma incarc in orice mijloc de transport si o calc pana ma opresc in Nord. Oriunde. 😀 Unde simt si eu ca traiesc. Nu ma descompun :)).

  • febra din aia de care zici imi fac copiii, fara exceptie,in fiecare an de cand mergem in Ro. Si zgomotul mi-e cunoscut 😀 Nu-s nostalgica, dar pt o luna merge 😉 Is nostalgica dupa vacanta,nu dupa tara 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s