Chocopop

cca.6 bucăți

100 g ciocolată neagră bio

(un pumn de) popcorn

1 lingură miere

Arome naturale (opțional)

Ciocolata se topește (bain-marie- într-un vas aflat în alt vas cu apă care fierbe). În ciocolata topită se poate adăuga puțină miere (1 linguriță- 1 lingură ,după gust) si se integrează floricelele de porumb .Se iau cu lingura și se pun grămăjoare (pe o foaie de copt) ,în care se introduc niște bețe  ,unul pt.fiecare. Se aranjează puțin, să stea cât mai închegate in băț. Se dau la frigider să se întărească ciocolata.După cel mult jumătate de oră sunt gata,dar se pot lăsa și mai mult. Sunt delicioase!

Se pot folosi și fulgi de porumb (de preferat naturali si fara alte adaosuri).

E o idee bună și pt.aniversările copiilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s