There is no party without a cake, so now let the party begin!
________________________________________________________________________________________
Blat de pandispan : 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, cu albusurile batute spuma.
Crema de fructe de padure congelate,mixate cu putin iaurt si miere,dupå gust. Am pus-o in blatul rece,pastrat la frigider peste noapte,din lipsa de ingrediente,insa a fost numai bine,altfel s-ar fi inmuiat crema si ar fi curs,sunt convinsa.
Glazura din ciocolata alba cu foarte putin suc de afine,pentru culoare.
Looks Yummy! Happy New Year! Jo
Yummy and healthy 😉 Happy New Year Jo!!
La Multi Ani, 2013!
Hmmm e chiar dragalas tortul tau… de bun ce sa mai zic… cred ca e delicios 🙂
Cred si eu ca e,inca nu l-am gustat :)) Ma bazez pe feeling. sa ai o noapte frumoasa!
More power and have a fun and creative blogging year ahead. Happy New Year!
Happy New year Rommel! Have a lot of inspiration and creativity,too! 🙂
La multi ani!!!
Un an plin de impliniri si bucurii iti doresc! 😉
La multi ani Geanina! Un an minunat sa ai si tu! 🙂
Vai, e ametitoare 🙂
Ai taiat pandispanul si ai umplut cu crema? Nu a fost prea moale iaurt plus fructe si miere?
Deloc,crema e precum inghetata pe care o fac,daca fructele-s inghetate nu e prea moale.I-am mai facut si o crema de vanilie,pentru variatie.E foarte bun 😉
Mi-ai facut pofta 🙂
😉 La multi ani!
Buuuun ! 🙂