My yellow mini dress /Rochița mea galbenă

2dress 001.jpg

So, it arrived from over the seas,in just a few days.It was love at first sight.Romanian  summer, I am sooo ready! 😉

———————————————————————————–

A ajuns de peste mări și țări in doar câteva zile.Adica mult mai puține decât ar face colierele mele pâna in România, pe același continent adică. Asta in cazul în care ajung.But let’s not get me started. Anyway. Rochița mea e dragoste la prima vedere și face toți banii (cei mulți). Dar n-am putut s-o las,  era primul lucru la care mă uitam când ajungeam la computer și ultimul cu care îl închideam.Până când mi-am zis că e făcută pentru mine și asta e.La vară va fi pe mine! Și e muuuult mai frumoasă decât rochia galbenă de aici. (Pe care oricum n-am câștigat-o și chiar mulțumesc celor care nu au votat articolul meu, că m-aș fi lipsit de așa minune). Mai frumoasă chiar și decât cea din vis. Vară românească, a mea ești!

19 thoughts on “My yellow mini dress /Rochița mea galbenă

 1. Cred că abia aştepţi să vină vara doar ca să poţi îmbrăca rochiţa asta veselă şi înflorită.

  p.s. îmi plac mult mărgelele tale pictate, le-am văzut şi pe FB mai demult.

 2. La vara din Ro, abia aștept să te văd cu ea! E veselă și frumoasă ca tine, merge perfect pe o brunteă. te pup, zi frumoasă! 🙂

  • Asa am zis si eu.Desi vikingului meu minimalist nu-i place 😦 Adevarul e ca nici nu s-ar potrivi aici.Insa la verile sud europene cred ca merge f bine.
   Te pup si eu Mirela 🙂

 3. Hmmmmmmmmmmmmmmmmm…… esti acolo! Exuberanta, idei multicolore, iubire de viata si tinjire de soare! Bordura de flori aminteste de esarfele regale(nu mai stiu cum se numesc)! Ideea de “less is more” as aplica-o aici. Florile le-as pune pe talie pina sub sini in rest as lasa galbenul sa explodeze de-a dreptul. Desi, imbracata doar, rochia iti poate da imaginea reala. Oricum, e frumoasa si sper sa te simti in ea ca o regina.

  • Eu am vazut-o imbracata,si in shop si pe mine apoi,si mi-a atras ochii,arata bine.Poate ca ar fi mers si varianta ta,desi si asta da impresia de lungime… cum ziceam, vikingul zice ca e prea mult,dar eu sunt dorita de culori vii,de soare. Si intr-adevar nici n-ar merge aici,nu s-ar potrivi cu ambianta si lumina nordica.Insa merge cu exuberanta sudica.Apoi, viata e prea scurta sa port crem si rochii simple doar.De fapt nici nu port rochii,decat vara in tara.Asa ca mi-era dor de o extravaganta,de o explozie de vara 🙂

   • Eeeeiiii…asa mai da ! Acum vad si spatele. Intr-adevar merita purtata asa cum se cere a fi purtata. Desi…am o curiozitate: ce-ar zice scandinavii daca ai aparea acolo, cu galbenul asta solar explodind in cimpul cu flori? Ma refer la vreo sindrofie, ceva…

   • Cred ca s-ar uita la mine luuuung. Eu ma imbrac de obicei in culori,dar asta e o explozie si cred ca e prea mult pentru ei 😀 Dar as ingheta de frig,n-as putea.Pentru rochia asta trebuie sa fie 35 de grade,nu 23.

   • Dac-ar fi dupa mintea mea scolita si tirsita intr-ale celor aflate la granita dintre normal si anormal as pune-o pe mine si la o petrecere scandinava, asta asa, ca sa vad reactia asistentei!
    Ca tot ai zis tu ca ai temeri in privinta filozofelilor mele! 😀

   • Aaa,nu mi-e teama mie de asistenta,as face-o,insa nu prea am ocazia aici de ceva asa fancy, apoi,pe unde mergem,luam si copiii,si m-as trezi cu mancare pe rochie,degete murdare,mai stii 😀 Dar mai ales,n-as rezista frigului.Eu oricum evit rochiile cu spatele gol,dar la asta n-am rezistat,si ma bazez pe vreo 37 de grade in Ro.

 4. Pingback: Gânduri galbene / O rochie de 20 de ani |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s