Kissing muffin

muffin 008.jpg

O legendă nescrisă, purtată din vorbă în vorbă și dintr-o mărgea în alta,la gâturi fine de domnițe, pierdută printre șoapte ascunse de evantaie,spune cam așa :

Un colier Silvings de-i purta
Un muffin pupăcios de-i gusta,
Toată viața o să-ți fie
O iubire purpurie
Delicioasă,aromată,
Cât s-o mai trăiești o dată!

Cum așa, nicio poțiune nr. 5 , verzuie și amară ? o să întrebați. Nicio vrajă bolborosită la ceas de seară? Nicio amuletă din grele pietre, nici alte magice secrete?

Nu. Doar rețeta tainică, scrisă pe o pânză de păianjen păstrată cu grijă într-un castel cocoțat pe o rază de fulger din Țara Curcubeelor .Acolo ,în cufărul din lemn de nor masiv și călător sunt și bijuteriile nenumărate, în culori de curcubeu pictate,cu panglici de organza legate- din aripi de fluturi create.

Spre acolo,prinți și domni îndrăgostiți își indreaptă pașii, ca să le aducă înapoi în dar adoratelor inimilor lor, bijuteria magică și rețeta secretă, copiată de spiriduși care nu mai prididesc cu scrisul,de dimineata până noaptea. Din călimare albăstrii ies litere de curcubeu agățate de penițe și înșirate pe răvașe cuminți, mai apoi sigilate cu ceară de albinuțe hărnicuțe.

Eu am făcut muffin-ul de poveste, din ingrediente alese , l-am mâncat cu poftă și ce să vezi, am și primit o sărutare! Ba chiar și o îmbrățișare!

10 thoughts on “Kissing muffin

  1. O reteta magica pentru un rezultat delicios. 🙂 Sunt curioasa, colierul te-a inspirat in realizarea muffin-ului sau invers? Amandoua arata minunat! 🙂

    • Nici asa,nici asa. Colierul l-am facut mai demult, muffins am facut ca voiam ceva dulce,cu zmeura.Cand sa fac poza,mi-am dat seama ca n-am pastrat nicio zmeura mai de efect :D, asa ca mi-am amintit de colier.Voilà 😉 . Multumesc Nice!

  2. Deci…lasi pinza de paianjen sa-si teasa vraja retetei doar pe anumite coordonate ale mapamondului! Nu te gindesti Irino la sufletelele celor care au dorinte gurmande?! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s