A slice of my birthday cake /O felie de tort

tort 001.jpg

9 Octombrie Sărbătoresc (cum i-a zis un bun prieten odată,de muuult) a trecut,dar trebuie să-l însemnez și aici,pe răbojul virtual. O scrijelitură de amintire.Că e ultimul an cu 3 in față.Da,da, dar pentru că mi-am luat pantalonii de piele cei noi pe mine,m-am simțit ca de 19 ani.

Pentru însemnare,tortul ăsta e din blat normal de pandișpan și două creme, una de ciocolată albă (din ciocolată albă- vreo 2- și frișcă vreo 250 g ,cantitați din ochi, să iasă consistență de cremă), cealaltă din caramel (3-4 linguri de zahăr caramelizat și vreo 250 g de frișcă, și vreo 3 bomboane cu cremă caramel dintr-o cutie primită de dimineață,pe care au avut grijă vulturii cei mici s-o devoreze).

Zmeură peste crema albă, zmeură peste glazura de deasupra,din ciocolată neagră o jumătate,albă cealaltă jumătate, alune cât cuprinde, ciocolată albă rasă, și ăsta fuse tortul meu ,dulce, de toamnă.

ROSES.jpg

Weekend frumos! Vă las, că mi-a mai rămas o bucățică de tort scăpată din cioculețele vulturașilor 😉

16 thoughts on “A slice of my birthday cake /O felie de tort

  1. Ce minunat! La mulți încă odată, fată frumoasă și tânără! Ești minunată și mă bucur mult să vin la tine, uite ce bunătăți știi să faci! 🙂

  2. Îţi zic şi eu, cu întârziere, un dulce “La mulţi ani!!” Să te bucuri în continuare de toate frumuseţile şi culorile lumii, alături de tot ce ai tu mai drag 🙂

  3. Hi Libra lady! Happy belated b’day & my very best – now and always… 🙂 LMA cu sanatate, bucurii si satisfactii pe toate planurile… sa fii iubita de cin’ ti-e drag(a)! 😉 Bon et heurex anniversaire, Irène! 🙂

  4. Deci tortul arata intr-un mare fel, sa-l mananci cu ochii, nu alta! Cat despre restul… ai sa vezi ca si varsta aia, care incepe cu cifra 4, are farmecul ei. La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!

    • Oooh,multumesc Gabi! Da,imi place sa fac prajituri relativ sanatoase 🙂 Cred ca are farmecul ei, dupa ce te obisnuiesti cu balaurul :)). Multumesc frumos!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s