Summer Lady Owl

Handpainted.Lady Summer Owl.

Pictat de mână.Doamna cocheta cu un trandafir în ciuf și puțin nedumerită,că o buburuză tocmai i s-a așezat pe nas cioc.Să o lase,să o înghită? Parcă ar lăsa-o,că dă bine cu vara și mai e și accesoriu gratis  ,ca un chilipir căzut din… copac.

ladyowl2.jpg_pe

16 thoughts on “Summer Lady Owl

 1. Ioi, faină-i bufnița! Sincer, sincer, Enya mea m-a trimis să văd tricourile acestea cu ”bufnițițe” cum le spune ea, mare adoratoare de bufnițe, deoarece n-am prea servit net din lipsă de timp, hahaha! Dar bine a făcut, am admirat și tricoul albastru cu buhă, acum și pe acesta, care parcă-i și mai reușit! Bravo Irina, sunt un fan declarat. Weekend-ul odihnitor și bun să fie! 🙂

  • Mirela,sa inteleg ca esti fan declarat al meu? 😉 Multumesc,multumesc,ma coplesesti! Multumesc si Enyei! Mai ales ca,atunci cand vad ce poate face ea,imi vine sa las balta totul :)) Dar pe urma imi revin si-mi zic ca tre ‘ sa faci ce-ti place,indiferent cum faci.
   Weekend super si voua,imbratisari!

 2. Ce cute e!! Bufniţele am observat că sunt foarte iubite 🙂 Cred că din toate broşele mele, au avut cel mai mare succes.
  A ta chiar pare o bufniţă sinceră şi cumsecade 🙂

  • Multumesc 🙂 Daca te hotarasti pt ceva la vara,sa-mi spui,si marimea daca e,ce fac eu aici e de obicei marimea S,in fine,le vezi tu pe FB ca scriu si marimea sub ele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s