Să trecem la lucruri frumoase,că tot vorbeam în postul anterior ca mâncarea o guști întâi cu ochii.Cina de aseară,o invenție ca alternativă la somonul cu broccoli pur și simplu,după care nu se dau în vânt cei mici ai noștri,așa că am căutat să fac ceva mai pe gustul lor.
Cartofi fierți,broccoli fiert și el vreo 2 minute.Le-am tăiat în bucăți mai mici,am tăiat și peștele crud (somon) în bucăți mai mici,am mai pus și vreo 3-4 linguri de smântână,2 ouă crude,o cutie de feta cubulețe pe care le-am mărunțit puțin, felii de roșii,2 căței de usturoi tăiați mărunt,sare,condimente,puțin cașcaval ras și suc de la o felie de lămâie și am amestecat tot.Mie îmi plac mult amalgamurile astea în cuptor,simbioze de gusturi și de culori.
Am pus în tava unsă cu ulei de măsline,am presărat cu brânză rasă și am dat la cuptor la cca. 190 gr. cam jumătate de oră.
Am mai făcut varianta asta și cu conopidă în loc de broccoli.Cu un pahar de suc de roșii alături merge de minune.
Poftă bună!
delicios si colorat! 🙂
Sa stii! Si pentru ochi,si pentru stomac 😉
sună tare bine rețeta asta!
Cel putin pentru copii 🙂
Si mie imi plac mancarurile gratinate. 🙂
Mihaela,scuze,erai la spam :(. Da,cele mai bune 😀