Pistachio raw cake

P1230645_pe

Un blat din fistic, unt de cocos,miere, puțină zeamă de portocală (pentru că nu-mi place să pun prea mult ulei de cocos că-mi cade greu la stomac, așa că pun doar foarte puțin și mai adaug zeamă de fruct ca să se închege compoziția).

O cremă din nuci caju hidratate în apă timp de niște ore, mixate cu puțin unt de cacao, puțin unt de cocos, miere și zmeură,până se face o cremă închegată.

Am pus una peste alta, niște glazură de cicocolată neagră și am dat la congelator vreo jumătate de oră.

Probabil am mai pus și niște vanilie raw prin blat, sau prin cremă, sau prin amandouă, nu-mi mai amintesc, dar cam pun vanilia asta peste tot, deci tot ce e posibil.

Adică un desert rapid și avantajul prajiturilor raw cred că e că nu prea poți da greș, că atunci când te apuci de ele, totul e să ajungi la ceva inchegat și de fapt aia e prajitura, fără alte surprize. Și să amesteci ce-ți trece prin cap, prin poftă, prin gust și prin dulapul din bucătărie.

 

 

 

4 thoughts on “Pistachio raw cake

    • Au inceput sa-mi placa prajiturile astea raw, se fac repede, le fac foarte mici si sunt foarte satioase, 2 felii din astea ma tin toata ziua, daca uit sa mai mananc si altceva :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s