Un blat din fistic, unt de cocos,miere, puțină zeamă de portocală (pentru că nu-mi place să pun prea mult ulei de cocos că-mi cade greu la stomac, așa că pun doar foarte puțin și mai adaug zeamă de fruct ca să se închege compoziția).
O cremă din nuci caju hidratate în apă timp de niște ore, mixate cu puțin unt de cacao, puțin unt de cocos, miere și zmeură,până se face o cremă închegată.
Am pus una peste alta, niște glazură de cicocolată neagră și am dat la congelator vreo jumătate de oră.
Probabil am mai pus și niște vanilie raw prin blat, sau prin cremă, sau prin amandouă, nu-mi mai amintesc, dar cam pun vanilia asta peste tot, deci tot ce e posibil.
Adică un desert rapid și avantajul prajiturilor raw cred că e că nu prea poți da greș, că atunci când te apuci de ele, totul e să ajungi la ceva inchegat și de fapt aia e prajitura, fără alte surprize. Și să amesteci ce-ți trece prin cap, prin poftă, prin gust și prin dulapul din bucătărie.
Ooooooh ce plat doit être délicieux!!!!
Oui, si tu aimes les gateaux raw :). Bonne journée, Théra!
Dacă nu mor de poftă până atunci, trebuie s-o fac! Arată ucigător! 😀
Au inceput sa-mi placa prajiturile astea raw, se fac repede, le fac foarte mici si sunt foarte satioase, 2 felii din astea ma tin toata ziua, daca uit sa mai mananc si altceva :)).