Sicilia

2.07.2018

Sicilia, apus în Alcamo. N-a trecut decat o zi, dar mi s-a pãrut lungã cât coada şopârlei care mi-a ţâşnit în faţã mai devreme. Timpul trece în slow motion. Sau o fi cã ziua a început de fapt de la 4.30 cu un rãsãrit scandinav? 

4.07.2018

La portiţa de intrare /stã sub trepte-o floare mare.

5.07.2018

Bunã dimineaţa! Marea aratã bine azi, calmã şi curatã, plaja a fost curãţatã de tot felul de deşeuri aruncate de nepãsãtori ( ieri am adunat şi noi plastic de prin apã), cã aşa e, natura e magnificã dar omul o stricã cu indolenţa lui. Fi-miu a zis cã e un miracol de ziua lui. Un kefir de aici din balcon şi dupã asta mergem sã înotãm. Rutina de aici nu mã deranjeazã deloc. Mare, pasta, mare, gelato, fructe de mare… Cã timpul trece încet, nu e chiar de mirare.

6.07.2018

Ca-n filmele vechi. Porto di Castellammare del Golfo.

7.07.2018

Cina.

8.07.2018

Orãşelul ãsta e plictisitor şi gol în timpul siestei, dar seara nu ai loc sã arunci un ac de oameni şi maşini şi e greu de înţeles de unde apar toţi dintr-odatã. Nu mã mai satur de port cu micuţa lui promenadã şi nici de calamarul pe grãtar ìn restaurantul cu vederea asta. #Castellammare del Golfo

9.07.2018

Bunã dimineaţa! Plaja e încã goalã, dar se mai gaseşte câte un power-walker sau câte un alergãtor cu un câine. Vecinul de vizavi, un domn care are mãcar 65 de ani deja şi-a facut gimnastica în balcon, şi-a pupat nepoţica, şi-a luat pisica în braţe s-o mângâie. Acum e rândul doamnei sã facã mişcare la balustrada balconului împreunã cu nepoata care se strãduieşte sã ridice piciorul mai sus decât bunica sau braţul mai mult peste cap. Ieri dupã-amiazã domnul fãcea flotãri în balcon în timp ce doamna a trecut uşurel pe lângã el, a ridicat coşul cu rufe pe deasupra lui şi s-a apucat sã întindã rufe puţin mai încolo. #sicilia

10.07.2018

Vedere inversa. Adica in loc sã ne uitãm din port la munte, ne uitãm la port de pe munte. Ne-am localizat şi restaurantul preferat, şi casa unde stãm, şi barca pe care o avem în vise 😁.

11.08.2018

Dimineața devreme.

11.07.2018

Palermo. Mult mai zgomotos decât pare aici.

12.07.2018

Nunta altora. Dar mi-a plãcut maşinuţa. #sicilia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s