Sclipire

Am intrat pe aici după atâta timp că au trecut 2 vacanțe de vară, un Crăciun și nici domeniul cu .org nu mai e disponibil de când i-am dat drumul fără să mă mai intereseze. În ultima vreme a tot început să mă zgândăre gândul la blogul ăsta. Îl mai deschid uneori pentru a mai citi vreo rețetă de tort, că și pe astea, atât de rar le fac acum, că nici nu-mi mai amintesc cum se fac. Odată erau copiii mici și le făceam deseori câte ceva dulce, acum fetele care m-au întrecut în înălțime (nu că ar fi foarte greu să mă întreacă cineva la asta :))  ) fac ele singure cookies, clătite și ce le mai  mai determină pofta sau plictiseala. Uneori mai recitesc de prin urmă și mă apucă nostalgia, blogul ăsta mi-a cam ținut companie și a cam crescut odată cu copiii.

N-am stat departe de scris, că nici n-aș putea și am deja 2 jurnale de vacanțe trecute, unul din Sicilia, îmbinat cu desene, unul din America, pentru care n-am mai avut timp de desene dar plin de ilustrații mentale. Jurnale în stil clasic, scrise pe hârtie.

Acum mănânc o felie de tort făcut mai devreme și iată-mă iar aici, de parcă nici n-ar fi trecut vreo 2 ani între timp. Elvis cântă la tv și eu o să trimit postul ăsta undeva în eter în noapte ca o instalație de lumini care s-a aprins de Crăciun.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s