Prăjitură cu brânză

pie2.jpg

 

Adică un amalgam de brânză dulce moale -fromage frais(400 g),un iaurt grecesc (200g),niște linguri de smântână rămasă într-o cutie,3 ouă,  zahăr după gust (dar să nu fie foarte dulce,câteva lingurițe),esență de rom,stafide,vanilie pudră,coajă de lămâie și suc de la o mandarină,plus câteva linguri de făină integrală care să închege compoziția la cuptor,dar tot curgătoare să fie înainte de a ajunge acolo. Turnată într-o tavă de 20 x 20.

Pe la jumătatea timpului de cuptor am presărat afine pe deasupra,am mai lăsat-o să se rumenească și să nu fie chiar albă ca o… brânză .

Rapid de preparat,ușor de mâncat,cu un iaurt alături,e numai bună de mic dejun sau cină ,zic.

Poftă bună!

 

20 thoughts on “Prăjitură cu brânză

  1. Ușoară și foarte bună! Am reținut rețeta.îmi place că se mai pot adăuga și chestii după gust, cum sunt afinele, care îi dau și un aspect grozav! Yummy! Duminică frumoasă!:)

  2. Eiii, parca a fi buna doar la mic dejun sau cina, hai mai ! E un dulce perfect si ca sa-mbunesti cele nebune ale preabunelor ‘mnealor toane ! 😀
    Hai c-o dau pe filosofeala la ora asta! 😀 😀

      • Fac dulceata mai Irino, ca n-avusei vreme la-nceput de toamna! Cit despre ciocolata….hahahha… asteptam sa-mi zici asa ceva! Da-n combinatie cu brinza, musai! 😀

    • Mie,in general,imi plac intai cele cu ciocolata,cand am lipsa de energie,dar cand am chef de ceva usor,merg pe branza 🙂 E buna,da,imi place ca n-are aluat,deci e o prajitura care se digera usor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s