Last day of winter school holiday, a grey day outside,but tasty inside. Really tasty! Delicious!
Brownie cu ciocolata si brânza
200 g brânza crema,gen Philadephia
200 g zahar (brun)
2 oua
100 g unt
3 linguri cacao
100 g faina (integrala)
50 g nuci
suc de portocalå ,coaja rasa
Glazura: o lingura de unt, o lingura de lapte,câteva tablete de ciocolata neagra
Brânza se amestecå bine cu 25 g zahar.
Ouale si restul de zahar se amesteca pâna devin ca o crema usoara. Untul si cacaoa se pun pe foc la foc mic,pâna când untul se topeste ,se amestecå . Se adaugå compozitiei de oua.Apoi faina si nucile maruntite.
Jumatate din compozitie se toarna intr-o tavå de 20 cm x 20cm.Peste aceasta se toarna cu grija compozitia de brânza si se intinde .Se adaugå restul compozitiei de cacao.
Se da la cuptor cca 30-40 min la 180 gr C.
Se laså sa se raceasca in forma. Se insiropeaza (optional) cu suc de la o jumatate de portocala. Glazura obtinuta din topirea untului,laptelui si ciocolatei se toarna deasupra ,se niveleaza cu cutitul.Se presara nuci si coaja rasa de portocala.
E delicioasa.